SNABBA LEVERANSER FRI FRAKT ÖVER 400 KR
Till kassan
Alla dina skönhetsfavoriter. På ett ställe.

FAQ - VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Vi är väldigt snabba med att sända leveranser. Vi kan endast ändra din order om den inte har skickats. För att ändra din order kontaktar du kundtjänst via telefonnumret 020-121292 eller via e-post på [email protected]

Vi garanterar våra kunder alltid 100% äkthetsgaranti.

Vi arbetar ständigt med att se över våra kostnader och affärsrelationer för att i bästa mån kunna erbjuda dig som kund bättre pris och utbud.

I samarbete med Qliro erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Om du väljer att betala med faktura så har den en förfallotid på 14 dagar. Fakturan kommer direkt från Qliro till din mailadress. Mer information och fullständiga villkor om Qliros betalsätt hittar du här: Villkor Qliro Checkout.

Nej, för tillfället säljer vi bara till kunder inom Sverige.

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar in i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204), PUL. Headspot garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används internt av Headspot. Kundens e-postadress används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning. Headspot förbehåller sig också rätten att i vissa fall göra reklamutskick till den e-postadress du har uppgett om du inte uttryckligen har angett att du inte vill ha reklam. Vill du göra ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret ber vi dig kontakta Headspots kundservice per e-post, [email protected]

Våra salonger gör sina inköp utifrån efterfrågan i närområdet. Därmed finns det inte alltid fullt sortiment och/eller samtliga kampanjer inom alla våra butiker. Generellt så säljer våra salonger endast hårvårdsprodukter.

Vi hjälper er gärna med vår expertis inom skönhet via vårt chat, mail eller telefonsupport. Tveka inte att fråga oss.

I ditt paket ligger endast en följesedel. Fakturor skickas via e-post från Qliro. Vid delbetalning skickas den första betalavin ut ca 1 månad efter att beställningen lagts.

Ja, det kan du göra på Qliro online. 

Du anger rabattkoden i fältet för Kupong i kassan. Det är viktigt att skilja på små och stora bokstäver när du anger koden för att den ska fungera. 

Nästa leverans: