SNABBA LEVERANSER FRI FRAKT ÖVER 400 KR
Till kassan
Alla dina skönhetsfavoriter. På ett ställe.

Om oss

Headspots affärsidé är att kunna erbjuda kunden en helhetslösning inom hårvård i kombination med skönhet och make-up av högsta kvalitet. Vi har ständigt utbildningar för våra frisörer och ett brett utbud av de mest exklusiva produkterna för att skapa en komplett salong som håller en hög servicenivå i kvalité och kreativitet där service prioriteras i allra högsta grad. Vi har ständigt kampanjer och erbjudanden till marknadens bästa priser för att alla ska kunna hitta något hos oss.

Den första etableringen öppnades redan 1992 och sedan dess har vi stadigt expanderat. Vi har tagit över alla Hair&Face Stockholm salongerna samt minomin salongerna för att bli en av marknadens största aktörer. Vi befinner oss i stora köpcentrum och där kunderna befinner sig för att visa oss tillgängliga för er i en lyxig miljö då våra salonger är designade av kända arkitekter.

Vi vill inte bara kunna erbjuda våra kunder de bästa tjänsterna och de bästa produkterna, utan också den bästa servicen. Det är kunderna som utgör grunden för vårt företag och därför är det naturligtvis mycket viktigt för oss att alltid sätta dig som kund i centrum.

Headspots vision är att bli Nordens ledande frisörkedja, och vi befinner oss i ett skede där vi växer och har fullt av nya möjligheter och idéer för att utveckla i snabb takt.

Sedan ett par år driver vi också en webbshop där vi förutom våra professionella hårvårdsprodukter också säjer hudvård, kosmetika och parfym från kända varumärken. Här är vår målsättning att du skall hitta alla dina skönhetsfavoriter.

Nästa leverans: